Marathias Beach II

Marathias Beach II kod Porto Koufa

Na samo nekoliko kilometara od Porto Koufa, Marathias Beach II nudi idilično utočište za one u potrazi za spokojem. Sa pristupom samo vodom, ova prostrana plaža sa svetlim peskom i stenovitim obalama je prava oaza mira, okružena netaknutom prirodom i planinskim pejzažima. Bez sadržaja osim prirodne lepote, ovo je savršeno mesto za ljubitelje opuštanja i avanturiste željne istraživanja skrivenih dragulja Sitonije.

Lokacija i Opšti Utisak

Marathias Beach II, smeštena 2.6 km od centra naselja Porto Koufo, je prostrana plaža u prirodnom okruženju, okružena planinama. Ova oblast sa nekoliko uvala karakteriše se kristalno plavom vodom i svetlim peskom sa stenama.

Pristupačnost i Prirodnost

Pristup plaži moguć je samo vodom, što podrazumeva iznajmljivanje broda, jer kopneni pristup ovom delu obale nije moguć. Udaljenost od naselja čini plažu gotovo pustom čak i tokom visoke sezone.

Sadržaji i Aktivnosti

Plaža ne nudi sadržaje osim prirodnog okruženja. Posetioci mogu uživati u plivanju, sunčanju i drugim aktivnostima u mirnom i netaknutom prirodnom ambijentu.

Prirodno Okruženje i Atmosfera

Plaža se prostire duž sunčane obale, pružajući idealne uslove za opuštanje i uživanje u prirodi, sa peskom i stenama na obali.

Karakteristike Plaže

  • Lokacija: U prirodnom okruženju, bez puteva ili zgrada unutar plaže
  • Površina: Svetli pesak sa stenama
  • Voda: Duboko plava, kristalno čista
  • Pristup: Samo vodom
  • Posetioci: Ljubitelji opuštanja, avanturisti

Dodatne Informacije

  • Restorani u blizini: Boukadoura, La Vida Loca, The Other Sea, Porto Libre
  • Atrakcije u blizini: Lemos beach, Αντίκουφος, Sightseeing, Kavatza 7, Toroni

Zaključak

Marathias Beach II je savršena destinacija za one koji traže skrovito i mirno mesto za opuštanje daleko od gužve. Njen izolovan položaj i prirodna lepota čine je idealnom za avanturiste i ljubitelje prirode koji cene izolovanost i netaknutu lepotu. Iako pristup zahteva malo više truda, poseta ovoj plaži nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo.